Alex yine başkanla karşı karşıya!

Alex yine başkanla karşı karşıya!

SPOR Haberleri

Brezilya ekibi Coritiba, Dudu'nun Ciricuma'ya kiralık olarak gönderilmesini eleştiren Alex De Souza'ya cevap verdi

Brezilya ekibi Coritiba, aynı zamanda eski oyuncusu olan Fenerbahçe'nin efsane kaptanlarından Alex De Souza için çarpıcı bir açıklamaya imza attı. Düzenlenen basın toplantısında konuşan Coritiba Başkanı Rogério Bacellar, Brezilyalı yıldız oyuncunun Coritiba hakkında yaptığı transfer eleştirilerine cevap verdi ve Alex De Souza'ya flaş bir davette bulundu.


Rogério Bacellar, "Alex, Coritiba'da her zaman hoş karşılanmıştır. Ayrıca kendisini hem taraftarlar hem de bütün yöneticiler çok seviyor. Kendisini, burada yaptığımız işleri daha yakından öğrenmesi için davet ediyorum. Zaten söz konusu proje, uzmanlar tarafından yürütülüyor ve CEO'muz Medina da bizzat kendisi ilgileniyor. Bu projede hiçbir fedakarlıktan kaçınmıyoruz. Eğer eleştiriyorsa, yanlış bilgilendirilmiştir" dedi.


Alex De Souza, Coritiba forması giyen 23 yaşındaki orta saha oyuncusu Dudu'nun Ciricuma'ya kiralık olarak gönderilmesini sert bir dille eleştirmişti.


Brezilyalı oyuncu, Fenerbahçe'den ayrılış sürecinde Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ile de ciddi şekilde sorunlar yaşamış ve Türkiye'den ayrılığı ufak çaplı bir kriz haline gelmişti. Sporx

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...