Kılıçdaroğlu'nu karşılamada büyük kavga

Kılıçdaroğlu'nu karşılamada büyük kavga

GÜNDEM Haberleri

Kılıçdaroğlu'nun karşılamaya giden İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Konak İlçe Başkanı Şakir Başak'la tartıştı.

İzmir'de CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu karşılamak için Adnan Menderes Havalimanı'na giden Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Konak İlçe Başkanı Şakir Başak'la tartıştı.Geçtiğimiz haftalarda Kılıçdaroğlu'na 'İzmir'den ön seçime katıl' önerisini getiren Başkan Kocaoğlu'na, CHP Konak İlçe Başkanı Şakir Başak, 'Haddini bil' cevabını vermişti.

Kocaoğlu havaalanında karşılaştığı Başak'a "Nasıl böyle bir açıklama yaparsın? Bu işleri çok mu iyi biliyorsun" diye çıkıştı. Başak da, "Senden iyi biliyorum" dedi.

SEN NASIL BAŞKANSIN!

Kocaoğlu'nun olaydan haberim yok diyen CHP İzmir İl Başkanı Bedri Serter'e de "Sen nasıl il başkanısın? Görevini nasıl yapmazsın?" dediği belirtildi. (SABAH)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...