Fenerbahçelileri çıldırtan pozisyon!

Fenerbahçelileri çıldırtan pozisyon!

SPOR Haberleri

Fenerbahçe-Galatasaray maçının 63. dakikasında yaşanan Emenike-Olcan mücadelesinde Olcan'a sarı kart çıkması ortalığı karıştırdı.

Fenerbahçe-Galatasaray maçının hakemi Cüneyt Çakır, ilk yarıda bütün hakem otoritelerinden olumlu not aldı. Ancak, 63. dakikada meydana gelen bir pozisyonda verdiği karar, sarı lacivertlilerin tepkisine yol açtı. Bu dakikada Galatasaray defansının arkasına atılan topa hareketlenen Emenike, Olcan adın tarafından yere indirildi. Fenerbahçeliler, Emenike'nin 'son adam' pozisyonunda olduğunu savunup, kırmızı kart bekledi. Ancak Cüneyt Çakır sarı kartla yetindi. Tecrübeli hakem bu kararı sonrası büyük tepki aldı.


MUSTAFA ÇULCU: SARI KART DOĞRU
Merkez Hakem Kurulu eski başkanı Mustafa Çulcu ise, pozisyonla ilgili olarak şu yorumu yaptı:
"Emenike'nin düşürülmesine verilen sarı doğru. Neden denilirse; henüz Emenike topa tam olarak sahip değildi. Bulunduğu bölgede iki Galatasaraylı oyuncu vardı. Dolayısıyla topa sahip olmadığı için hakem sarı kartla değerlendirdi. Hakemin kararını destekliyorum.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...