Bilic, Demba ba'dan çok şey bekliyor

Bilic, Demba ba'dan çok şey bekliyor

SPOR Haberleri

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, Club Brugge ile oynanacak olan maçta çok şey beklediği Demba Ba ile özel bir görüşme gerçekleştirdi.

Son haftalarda performansında büyük bir düşüş gözlenen Senegalli futbolcuya bir problemi olup olmadığını söyleyen Hırvat hoca, "Sivasspor maçı dahil son haftalarda sene başındaki çizginden çok uzaksın. Senin gibi bir oyuncunun özellikle böylesine kritik bir dönemde daha diri olman gerekir. Eğer bir problem varsa bunu bana söyle. Oturup beraber çözelim" dedi.


Demba Ba'nın Bilic'e, "Belirgin bir sorunum yok. Sadece arka arkaya oynanan maçlar beni biraz yormuş olabilir. Sadece ben değil takım olarak ritim tutturamadık. Brugge maçıyla birlikte daha iyi olacağımızı düşünüyorum" cevabını verdiği gelen bilgiler arasında.


SENDEN ÖZEL BİR PERFORMANS BEKLİYORUM
Demba Ba'nın kendisine verdiği cevaptan sonra Hırvat çalıştırıcı, "Brugge, Erciyes ve Fenerbahçe maçlarında sana ihtiyacım var. Önemli bir periyottan geçiyoruz. Sana özellikle Brugge maçında potansiyelin önemli. Lider ol turu getir. Bizim için bu karşılaşma kulüp tarihi açısından da önemli. Deplasmanda oynayacağımız ilk maçtan avantajlı bir skorla dönmemiz gerekiyor. Hiçbir maç oynanmadan kazanılmıyor. Bu nedenle Brugge karşısında senden özel bir performans bekliyorum" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...