Abdurrahim Albayrak'ın Sneijder kokusu

Abdurrahim Albayrak'ın Sneijder kokusu

SPOR Haberleri

Galatasaray Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak, Sabri ile yapacağı görüşmenin basına yansıması üzerine randevuyu iptal etti.

Sezon sonunda bitecek sözleşmesini yenilemek adına Sabri Sarıoğlu'na görüşmek için geçen hafta salı gününe randevu veren ama haberin basında yer alması üzerine, "Sneijder'e ne derim? Hamza hoca bile belirsiz" diyerek girişimi durduran Albayrak'ın bu hareketinin Sabri üzerinde olumsuz etki oluşturduğu konuşuluyor. Albayrak, Hamzaoğlu ile yeni protokol için de düğmeye bastıklarını belirtmişti.


Albayrak elini cebine attı
Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak, Fenerbahçe'yi yenen basketbolcuları ödüllendireceklerini söyledi. Elde edilen galibiyet hakkında konuşan Albayrak, "Basketbolcu kardeşlerimi tebrik ediyorum, tüylerim diken diken oldu. Onların başımın üzerinde yeri var. Hepsini gözlerinden öpüyorum" dedi.Basketbol şubesinde yaşanan maddi krize de değinen Albayrak, "Basketbolcularımızı artık ödüllendirmemiz lazım. Bunu yönetime sunacağım, olmazsa kendim ödüllendireceğim. Bunu açık açık söylüyorum" diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...