Kuyt idmanı yarıda bıraktı

/ Kaynak: DHA
Kuyt idmanı yarıda bıraktı

SPOR Haberleri  / DHA

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında 15 Mart Pazar günü Gençlerbirliği ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Can Bartu Tesisleri'nde saat 11.00'de başlayan antrenman yaklaşık 1.5 saat sürdü. istasyon çalışmalarıyla başlayan antrenman, pas çalışması ve çift kale maçın ardından sona erdi. Çift kale maçta ayağına darbe alan Dirk Kuyt, tedavisinin ardından idmanı tedbir amaçlı yarıda bıraktı.Tedavileri süren Mehmet Topal ve Hasan Ali Kaldırım ile hafif ağrıları bulunan Gökhan Gönül ve Caner Erkin takımdan ayrı özel program dahilinde salonda kuvvet çalıştı. Gribal enfeksiyon geçiren Volkan Demirel ise idmana katılmadı.Bu arada idmanın ardından Emenike, Webo, Sow ve Selçuk Şahin, genç kaleci Anıl'ın koruduğu kaleye şut attı.Fenerbahçe, yarın yapacağı antrenmanla Gençlerbirliği maçının hazırlıklarını sürdürecek.

SPOR
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...