UEFA'dan Cüneyt Çakır'a alkış

UEFA'dan Cüneyt Çakır'a alkış

SPOR Haberleri

Süper Lig hakemlerinin Riva'da dün yaptığı değerlendirme toplantısında Cüneyt Çakır'ın derbide verdiği karar ayakta alkışlandı

Cüneyt Çakır, Emenike'nin Olcan tarafından düşürülmesini bariz gol şansı olarak yorumlamamış ve Olcan'ı sarı kartla cezalandırmıştı. UEFA Hakem Komitesi Üyesi Jaap Uilenberg, kararı, "Tebrikler Cüneyt. Büyük hakem böyle olunur. UEFA bunu ders olarak kayıtlarına alacaktır" sözleriyle yorumladı. Bu sözler üzerine MHK Başkanı Yusuf Namoğlu başta olmak üzere salondakiler Çakır'ı ayakta alkışladı.
UEFA'dan Cüneyt Çakır'a alkış

Uilenberg hataları masaya yatırdı!


'Üst Klasman Hakem Semineri' Riva Hasan Doğan Tesisleri'nde başladı. İlk gün UEFA Hakem Komitesi Üyesi ve MHK Danışmanı Jaap Uilenberg, Süper Lig'in son haftalarında dikkat çeken pozisyonları görüntülü olarak hakemlerle paylaşarak eğitim verdi. Seminer, bugün teorik eğitimler ile sürecek.


Kaynak : Ali Erdoğan - Sabah
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...