MHP'nin 11. Olağan Büyük Kurultayı, 21 Mart'ta

/ Kaynak: AA
MHP'nin 11. Olağan Büyük Kurultayı, 21 Mart'ta

Politika Haberleri  / AA

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, Nevruz Bayramı'nın 'MHP'yi iktidara taşıyacak bu kervanın müjdecisi olacaktır' değerlendirmesinde bulundu.

Yalçın, yaptığı yazılı açıklamada, 3 ayı geçen kongreler sürecinde alınan karar gereğince 21 Mart Cumartesi günü MHP'nin 11. Olağan Büyük Kurultayı'nın gerçekleştirileceğini belirtti.


Kurultayda ortaya çıkacak sinerjinin, partinin gücünü arttıracağını ifade eden Yalçın, şöyle devam etti:


"Kurultayla aynı güne denk gelen Nevruz Bayramı da nbsp;2015 genel seçimlerinde MHP'yi iktidara taşıyacak olan bu kervanın müjdecisi olacaktır. 11. Büyük Kurultayımızın Nevruz Bayramıyla aynı güne getirilmesi tesadüfi değildir. Bu tercihin, MHP ve milletimiz açısından anlamı ve verdiği mesaj büyüktür. Nevruz nasıl baharın habercisiyse 11. Büyük Kurultay da Türkiye'nin sırtına asalak gibi yapışan ve kanını emen bu iktidardan onu kurtaracak millet sevdalısı kadroların habercisi olacaktır. MHP Kurultayı, Türk tarihindeki kengeş meclislerinin ruhuyla toplanacaktır. Kurultayımız, iş birlikçi AK Parti iktidarını kurup millete ihanet edenleri yargı önüne çıkarma kararındaki milliyetçi ülkücü kadroların hazırlık toplantısı ve irade beyanı mahiyetinde olacaktır."


Nevruz'un eski Türk takvimine göre yeni bir yılın başlangıcı olduğunu ifade eden Yalçın, Nevruz ile birlikte MHP Kurultayı'nda yakacakları birlik ve beraberlik ateşiyle yeni bir dönemin başlayacağını kaydetti.


Kurultayda oluşacak sinerjinin, bütün vatan sathına yayılacağını belirten Yalçın, şu ifadeleri kullandı:


"MHP'nin, MHP kadrolarının milletin mukadderatını eline alma kararlılığı, milli uyanışa vesile olacaktır. Milletimiz, asıl Nevruz Bayramı'nı bu işbirlikçi iktidardan kurtulduğu zaman kutlayacaktır. İktidar hazırlığındaki MHP, AK Parti'nin serptiği düşmanlık, ayrılık ve fitne tohumlarını kurutmak; adaletsizliğin, yolsuzlukların kökünü kazımak üzere görev ve yetki almayı beklemektedir."

Politika
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...