Avrupa'nın iki dev ismi o Türk futbolcunun peşinde

Avrupa'nın iki dev ismi o Türk futbolcunun peşinde

SPOR Haberleri

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Liverpool'un transfer hedefinde Hakan Çalhanoğlu var.

Ada basını tarafından ortaya atılan iddiaya göre Milli oyuncu ile 2013 yılından bu yana ilgilenen Liverpool sezon sonunda artık teklif yapmaya karar verdi. Hakan için 14.5 milyon euroyu gözden çıkaran Liverpool'da transferi ofansif orta saha ihtiyacı duyan Brendan Rodgers'ın ısrarla istediği belirtildi.Bayer Leverkusen ise 2019 yılına kadar sözleşmesi bulunan Hakan, bu sezon 36 maça çıktı, 10 gol atıp, 7 asist kaydetti.


BARCELONA DA TAKİPTE
Hakan Çalhanoğlu'nun menajeri Bektaş Demirtaş 21 yaşındaki oyuncuyla La Liga ekiplerinden Barcelona'nın ilgilendiğini açıklamıştı.Bektaş Demirtaş yaptığı açıklamada, ''Barcelona'nın ilgisi bana da ulaştı. Ancak Barcelona'nın isteiği Hakan'ın ilgisini çekmiyor. O Bayer'de ihtiyacı olan her şeye sahip. Şampiyonlar Ligi'nde oynuyor, kupada da devam ediyorlar. Bayer onun için en iyi kulüplerden biriyken, neden başka takımlarla görüşelim?..'' ifadelerini kullanmıştı.


LEVERKUSEN CEPHESİNDEN AÇIKLAMA!


Bayer Leverkusen'de, üst yönetici (CEO) Michael Schade ise, Hakan Çalhanoğlu'nun bu yıl başka bir takıma gitmesine izin vermeyeceklerini söylemişti.Schade, milli oyuncunun Bayer Leverkusen'den ayrılması durumunda Avrupa'nın en iyi kulüplerine gidebileceğini belirterek, "Kulüp olarak bize hemen yardım edebilen ve gelecek için ekonomik perspektif sağlayan genç oyunculara yatırım yapıyoruz. Hakan da işler sıkıntıya girdiğinde, baskı artınca inanılmaz bir şekilde konsantre olabilen kaliteli bir oyuncu. Hakan bu yıl satılık değil" ifadelerini kullanarak söylentileri yanıtladı.


Kaynak: nbsp;Sporx


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...