Albayrak: Chedjou'nun kolundan tutup...

Albayrak: Chedjou'nun kolundan tutup...

SPOR Haberleri

Galatasaray 2. Başkanı Abdurrahim Albayrak, 2-2 sonuçlanan Başakşehir maçı sonrasında açıklamalarda bulundu.

Galatasaray 2. Başkanı Abdurrahim Albayrak, 2-2 sonuçlanan Başakşehir maçı sonrasında açıklamalarda bulundu.

İşte Albayrak'ın sözleri:

Maç sonunda istenmeyen olaylar oldu. Ben Başakşehirli futbolcuları ve Abdullah hocayı aldım içeriye soktum. Benim olduğum yerde kavga gürültü olmaz. İçeride devam etmek istediler ama araya girdik. Chedjou'yu kolundan tutup götürdüm. Rakip takımı da alıp götürdüm içeriye. Futbol sahalarında böyle şeyler olur. Dün akşam Konya'da olanları gördünüz. Futbolumuza bunlar daha çok girmeli. Kasımpaşa'yı ve Şota Hoca'yı tebrik ediyorum."

YASİN-DZEMAILI DEĞİŞİKLİK YORUMU

"Hatasız kul olmaz. Çalışan insan hata yapacaktır. Hamza Hoca da hatasını anlamıştır. 2-2 berabere kaldık. 1 Puan aldık. Alamayabilirdik de. Muslera'nın son dakikada çıktığı bir pozsiyon var. Ama kazanabilirdik de. Sneijder'in de bir pozisyonu vardı son dakikada."

"İki haftada 5 puan kaybettik. Geçen hafta da pozisyonlarımız vardı. Bugün 2-0'dan sonra iki gol yedik. Bunu konuşacağız aramızda. Biz bir aileyiz bunları konuşarak çözeceğiz."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...