AK Parti'li Hamit Taşcı'dan seçimler için Paralel Yapı uyarısı

AK Parti'li Hamit Taşcı'dan seçimler için Paralel Yapı uyarısı

Politika Haberleri

AK Parti Ordu Milletvekili Aday Adayı, Hamit Taşcı, 7 Haziran 2015'de yapılacak seçimlerle ilgili olarak kritik açıklamalarda bulundu

AK Parti'de 22. Dönemde Milletvekili olarak görev yapan Hamit Taşcı, 7 Haziran 2015 seçimlerinde Ordu'dan Milletvekili Aday Adayı olarak yeniden müracat etti. 22. Dönem Milletvekilliğinden sonra AK Parti'de aktif olarak görevini sürdüren Taşcı, seçim çalışmalarına süratle başladıklarını ve gelecek seçimlerdeki tehlikelere dikkat çekerek önemli açıklamalarda bulundu. 11 Mart Çarşamba günü Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Genel Merkezi'nde düzenlenen TOBB Dede Korkut Kitabı Baskısı Tanıtımı'na Başbakan Ahmet Davutoğlu ile birlikte katılan Hamit Taşcı önemli konulara değindi.
SEÇİMLERDE PARALEL YAPI'YA DİKKAT
AK Parti'li Taşcı 7 Haziran'da düzenlenecek genel seçimlerde Paralel Yapı'dan sızmaların olabileceğini, bu konuda dikkatli olunmasını belirterek şunları söyledi; nbsp;Türkiye'm için, Ordu'm için, medeniyet havzam ve mazlum milletler için yeni anayasanın çıkarılması,başkanlık sistemine geçilmesi,medeniyetimizin yeniden inşası ve ihyası için,cihan devletimizin yeniden dirilişine katkıda bulunabilme ümüdi ile seçimlerde yeniden Aday Adayı olmaya karar verdim. Milletimiz için en iyi, sorunsuz ve 2023 vizyonumuza ulaşabilmek için bu kararı aldım. Seçimler için partimize Aday Adaylık başvuru sayısı binlerle ifade edilebilecek şekildedir. Listelerimiz açıklandığında ve adaylarımız belli olduğunda her şeyin daha iyi olacağına inanıyorum. Ülkemizde son dönemlerde devlet, millet ve bekamızı tehdit eden Paralel Yapı'ya bu seçimlerde dikkat edilmeli. Yeni Türkiye'nin yeni kadroları arasına Paralelciler ve rantiyeciler sızmamalıdır ve bu konuda gerekli tedbirler alınmalıdır.
'SEÇİM ÇALIŞMALARIMIZA ŞİMDİDEN 5' TE 5 İÇİN START VERDİK
Hamit Taşcı, 7 Haziran'da düzenlenecek olan seçim çalışmalarına şimdiden start verdiklerini, yoğun bir ekip çalışması ve gecelerini gündüzlerine katarak soluksuz şekilde hayırlı bir sonuca ulaşacaklarını belirtti. Hamit Taşcı yaptığı açıklamada; 7 Nisan'da açıklanacak olan ve çok kritik kararların alınacağı aday listesinde memleketim olan Ordu'dan AK Parti'yi en iyi temsil eden isimlerden biri olarak gireceğimi umut ediyorum. İstişarelerimiz, toplantılarımız ve çalışmalarımız bu konuda sürmektedir. Bizler AK Parti olarak çalışmayı ve milletimize hizmeti kendimize bir ideal olarak belirlediğimiz için şimdiden biz seçim çalışmalarımızı başlattık. nbsp;Milletimize her yoldan ulaşmaya başladık ve AK Parti Hamit Taşcı resmi Facebook sayfamızdan da deneyimli ekibimizle birlikte sosyal medya üzerinden çalışmalarımızı, duyularımızı yaparak sürecin startını vermiş olduk.
ORDU İÇİN YAPILAN VE YAPILACAK ÇALIŞMALAR
Hamit Taşcı, Aday Adayı olduğu Ordu içinde önemli açıklamalar yaparak bir dizi müjdeler vererek şunları kaydetti; nbsp;Yeni Türkiye'nin yeni kadroları misyon ve vizyon sahibi olmalıdır. Proje üretebilmeli ve ürettikleri bu projeleri başarılı sonuçlara ulaştırabilmek için iyi yönetmeleri gerekir. Bugün emaneti ehline verme zamanıdır. Ülkemiz ve medeniyet havzamız için yapılacak çok iş var, öncelikle Ordu için yapılan ve planı tamamlanan çalışmalar var. Bu projeleri hayata geçirmeyi hedefliyoruz, Ordumuzu başta turizm kenti yapmayı ve ileri teknoloji üretilen, bilgi üretilen bir eğitim kenti haline getirmeyi istiyoruz. Etüt projesi tamamlanan Büyük Fatsa Limanı ve Fatsa – Sivas duble yolu, Fatsa cevre yolu da yapılacaktır. Ordumuzun ve ülkemizin sorunu ve çözüm yolları biliniyor, yeter ki emanet ehline verilsin. Son nefesimize kadar bu mücadelenin neferi olacağız' dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...