Nehir Aslan'ın babası da ifade verecek! (Sıcak gelişme)

/ Kaynak: AA
Nehir Aslan'ın babası da ifade verecek! (Sıcak gelişme)

YAŞAM Haberleri  / AA

Van'da evlerinin önünde oynarken kaybolduktan 4,5 ay sonra cesedi evlerine yakın mesafe bulunan Nehir Aslan'ın babası da ifade verecek!

Van'ın Gürpınar ilçesine bağlı Kırkgeçit Mahallesi'nde kaybolduktan 4,5 ay sonra cansız bedeni bulunan 4 yaşındaki Nehir Aslan'ın ölümüne ilişkin soruşturma sürüyor. nbsp;Alınan bilgiye göre, 29 Ekim 2014 günü evlerinin önünde oynadığı sırada kaybolan küçük Nehir'in cesedinin, olaydan 4,5 ay sonra evlerinin yakınındaki bataklık alanda bulunması cinayet şüphesini artırdı. Olayın aydınlatılması amacıyla Nehir Aslan'ın cesedini İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderen Gürpınar Cumhuriyet Başsavcılığı, İlçe Jandarma Komutanlığına da Aslan ailesinin yanı sıra mahalledeki bazı vatandaşların da ifadesine başvurulması talimatı verdi. Güvenlik güçleri de başta Aslan ailesi ve yakınları olmak üzere olayla bağlantısı olduğu değerlendirilen kişilerin, yeniden ifadesini almaya başladı.
Bu arada, İstanbul Adli Tıp Kurumu'nca elde edilecek buluguların, olayın cinayet olup olmadığı, ceset üzerinde darp izi bulunup bulunmadığı, ölüm olayının nasıl gerçekleştiği gibi konuların aydınlatılmasında etkili olacağı kaydedildi.
Nehir Aslan'ın babası da ifade verecek! (Sıcak gelişme)
Nehir Aslan'ın babası da ifade verecek! (Sıcak gelişme)

YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...