Gençlerbirliği yenilgisi sonrası Eleştiri okları Kartal'a çevirdi

Gençlerbirliği yenilgisi sonrası Eleştiri okları Kartal'a çevirdi

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'nin hedefi Gençlerbirliği ve Beşiktaş'ı da devirip, milli maçlar için lige verilecek araya lider girmekti.

Ancak hesaplar erken alt üst oldu. Sarı-lacivertliler Başkentte şoka girerken, eleştiri okları Teknik Direktör İsmail Kartal'a yöneldi. Mağlubiyetin baş sorumlusu olarak gösterilen İsmail Hoca, oyuncu tercihleri nedeniyle büyük tepki çekti. Dizindeki ağrılar nedeniyle son idmanda yer almamasına rağmen kritik Beşiktaş derbisi öncesi ilk 11'de sahaya sürülen Egemen'in ilk yarıyı tamamlayamaması nedeniyle mecburi değişiklik yapmak zorunda kalan Kartal, ikinci yarıda ise Diego ve Sow'u kenara alarak maçı çevirmeye çalıştı. Ancak tecrübeli teknik adamın bu hamleleri sonuç vermediği gibi tepki çekti.
Alper ve Meireles isyanı
İsmail Kartal'ın derbide bekleneni veremeyen Diego'yu, haftalardır dökülen Emenike ve Sow'u ilk 11'de sahaya sürmesi, Alper ve Meireles'i yedek soyundurması eleştirilirken, kariyerinin en kötü performanslarından birini sergileyen Emre'ye 90 dakika boyunca tahammül etmesi de bir başka tartışma konusu oldu. nbsp;Kartal'ın Diego yerine Emre'yi oyundan almasını savunanlar, Webo'yu sahaya sürerken de Sow'u kenara çekmesini yanlış buldu. Webo'nun en iyi anlaştığı oyuncu Sow iken, Emeneki'nin sahada kalmasının takıma bir katkı sağlamadığı görüşü ön plana çıktı. Bu arada yaptığı inanılmaz hatalarla mağlubiyette rol oynayan Volkan da eleştirilerden kaçamadı. Mağlubiyetin nedeni olarak İsmail Kartal'ın Gençlerbirliği sınavına iyi çalışmadığı, futbolcuların ise derbi zaferinin sarhoşluğundan kurtulamadığı yorumları yapıldı.
M.Emin ULUÇ nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...