Erdoğan'dan düşman çatlatan sözler

Erdoğan'dan düşman çatlatan sözler

Politika Haberleri

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Milli Eğitim Bakanlığı yatırımlarının toplu açılış törenine katıldı

Bu okulun hizmete girmesi için emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Şimdiden Nevruz Bayramı'nızı tebrik ediyorum. Azerbaycan başta olmak üzere bu 5 bin yıllık ortak bayramımızın hayırlara vesile olmasını istiyorum. Dünyada barışın ve huzurun müjdecisi olmasını temenni ediyorum.Azerbaycan sadece devletlerden bir devlet. Milletlerden bir millet değiliz. Biz iki devlet tek milletiz.

Ne diyor Vahapzade:

Bir ananın iki oğlu
Bir ağacın iki kolu
O da ulu, bu da ulu
Azerbaycan-Türkiye

Dinimiz bir, dilimiz bir
Ayımız bir, yılımız bir
Aşkımız bir, yolumuz bir
Azerbaycan-Türkiye

Anayurt'ta yuva kurdum
Ata yurda gönül verdim
Ana yurdum, ata yurdum
Azerbaycan-Türkiye

"KARABAĞ'DAKİ ZULÜM HEPİMİZİN ACISIDIR"

Azerbaycan'ın kurtuluşunu gerçekleştiren Kafkas İslam ordusunun yarısı bu toprakların yiğitleri diğer yarısı Azerbaycanları kardeşlerimizdir. Karabağ'da zulme maruz kalan Azerbaycanlı kardeşlerimizin acısını Anadolu'daki vatandaşlar yüreğinde hissediyor.
Bugüne kadar Vahapzade'nin deyişiyle biz bir ananın iki oğluyuz. Kars tüm Türkiye'nin bir yansımasıdır. 1000 yıllık kardeşliğin nasıl olduğuna gelsin bir baksın.

"78 MİLYONU BİRBİRİNDEN AYIRMAK YOK"

Vatan ne demek azim ne demek Sarıkamış ne demek çok iyi bilir. Türkiye'nin Kürt sorunu yoktur. Kürt kardeşlerimizin de her kesim gibi sorunları vardı. Biz 12 yılda her kesimin sorunlarına çözüm bulmaya çalıştık.Hala aksaklıklar yok mu? Var. 12 yıl önce Kars'la şimdiki Kars bir mi? Burada havalimanı yoktu. Bakarsanız Ağrı'da, Iğdır'da, Eruzurm'da havalimanı.78 milyonu biribirinden ayırmak yok. Daha güzel olacak. Hiç merak etmeyin. Her vatandaşımız nerede yaşarsa yaşasın bu ülkenin birinci sınıf vatnandaşıdır.

##tgvideo##

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...