Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Tayland Başbakanı ile görüştü

/ Kaynak: AA
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Tayland Başbakanı ile görüştü

Politika Haberleri  / AA

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Tayland Başbakanı General Prayut Çan-oça tarafından kabul edildi.

Diplomatik kaynaklardan alınan bilgiye göre, görüşmede, ekonomi, ticaret, kültür ve turizm alanlarındaki ikili ilişkiler ele alındı.
Görüşmenin ardından Başbakanlıktan ayrılan Çavuşoğlu, Tayland Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı General Tanasak Patimapragon ile Ananta Samakhom Throne Hall müzesini ziyaret etti. Müzede bulunan anı defterini imzalayan Çavuşoğlu, deftere şunları yazdı:
"Müzede sergilenen parçalardan çok etkilendim. Engellilerin ve taşrada yaşayanların el sanatlarındaki yeteneklerine şahit oldum. Burayı görmeme vesile olduğunuz için teşekkür ederim. En içten dileklerimle."
Asya-Pasifik bölge turu kapsamında, Kamboçya ziyaretinin ardından Tayland'a gelen Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, mevkidaşı Patimapragon tarafından kabul edilerek onuruna verilen öğle yemeğine katılmıştı. Çavuşoğlu, ardından Dışişleri Bakanlığında düzenlenen "Türk Dış Politikası: Asya ve Pasifik'e Yakınlaşma" başlıklı konferansta konuşmuştu.

Politika
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...