Volkan Demirel: Söz veriyorum bir daha yapmayacağım

Volkan Demirel: Söz veriyorum bir daha yapmayacağım

SPOR Haberleri

Fenerbahçe kalecisi Volkan Demirel, Gençlerbirliği maçında yaptığı hatayı bir daha tekrarlamayacağını söyledi.

Özellikle Galatasaray derbisinde yaptığı inanılmaz kurtarışlarla gündeme oturan ve Fenerbahçe'nin saha içindeki en güvenilir ismi olan kaleci Volkan Demirel'in, Gençlerbirliği maçındaki hatası milli oyuncuyu derinden sarstı. Sarı-lacivertli takımın galibiyet kovaladığı anlarda yediği golle üç puanın gitmesine yol açan Volkan'ın maç bitimi bir hayli moralsiz olduğu gözlendi.

HEPİNİZE SÖZ VERİYORUM
Soyunma odasına girer girmez tüm arkadaşlarından özür dileyen ve tüm sorumluluğu üzerine alan tecrübeli oyuncu, "Bir anlık konsantrasyon kaybım nelere yol açtı. Böyle bir durumun bir daha yaşanmayacağına dair hepinize söz veriyorum" dediği öğrenildi.

Fenerbahçeli futbolcular ise Volkan Demirel'e arka çıktılar, "Sen bizi kaç maçta kurtardın. Esas bizim kaçırdıklarımız olmasa bugün bunları konuşmazdık. Bu yenilginin tek sorumlusu sen değilsin" ifadelerini kullandılar. Kaptan Volkan Demirel, Gençlerbirliği maçının son dakikalarında yediği hatalı gol nedeniyle soyunma odasında tüm takımdan özür diledi. Milliyet

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...