Hamza Hamzaoğlu: Yine özür dilerim

Hamza Hamzaoğlu: Yine özür dilerim

SPOR Haberleri

Galatasaray'da Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu, basın mensuplarıyla yaptığı sohbette samimi açıklamalarda bulundu

Son haftalarda üst üste yaşadığı puan kayıplarıyla şampiyonluk yarışında büyük yara alan Galatasaray'da Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu, basın mensuplarıyla yaptığı sohbette samimi açıklamalarda bulundu. Başakşehir maçında son dakikalarda yaptığı Yasin-Dzemaili değişikliği yüzünden maçın 2-2 berabere bitmesinden sonra özür dileyen ve bu yüzden eleştirilere uğrayan genç teknik adam, "Eleştirsinler, beni değil de oyuncularımı eleştirmeleri beni daha çok üzer. Bu benim tarzım, benim yapım. O anki duygularımla birlikte oyun içindeki hatalarımı dile getiriyorum. Başakşehir maçında Yasin, son beş dakikada iyi oynamaya başlamıştı. Dzemaili'ye "git ısınmaya devam et" diyebilirdim. Ama oyuncumu da düşünerek onu oyuna aldım. Değişiklikten vazgeçmedim. Bu benim hatamdı. Kadromda 27 kişi var herkesin bu çorbada tuzu olmasını istiyorum. Ancak zamanlama hatası yaptım. Yine hata yaparsam yine özür dilerim" diye konuştu.
Seçimi düşünmüyorum nbsp;
Sezon sonuna kadar zirvede kopma yaşanmayacağını söyleyen Hamzaoğlu, "Bu yarış sezon sonuna kadar böyle devam edecek. Her maç zorlu geçecek. Ancak bana göre şampiyonluk şansımız yüksek. İyi oynuyoruz, koşuyoruz, çok fazla pozisyon üretiyoruz. Yaptığımız iyi şeyleri de görüyoruz ama bunları dile getirmeyi sevmiyorum" diye konuştu. Oyuncuların hırsları yüzünden sakatlıklar yaşadığını belirten genç hoca "Resmen onları durdurmak için uğraşıyoruz. Kendilerine zarar vermelerini istemiyoruz" dedi. Galatasaray'daki başkanlık seçimi ve yeni gelecek yönetimin kendisiyle çalışıp çalışmayacağının sorulması üzerine de Hamzaoğlu, "Seçimi siz söylemeseniz bizim aklımıza bile gelmeyecek. Sözleşmeyi düşünmüyorum bile. Odaklandığımız tek şey şampiyonluk" ifadelerini kullandı. Genç çalıştırıcı Bursasporlu Fernandao'nun beğendiği bir oyuncu olduğunu dile getirirken transferi için çalışma yapabileceklerini sözlerine ekledi. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...