'Sabri'yi durdurmalıyız'

'Sabri'yi durdurmalıyız'

SPOR Haberleri

Şampiyonluk mücadelesinde sakatlıkla da savaşan Galatasaray'da Sabri Sarıoğlu'na kulüp doktoru fren yaptırdı!

Sabri'nin sezon başı hazırlığı geçirmemesi nedeniyle sorunlar çıktığını dile getiren kulüp doktoru Yener İnce, "Sol üst adalede, sağ arka adalede kas zorlanması var. Biz onu çeşitli dönemlerde durduramazsak sezon sonunu çıkaramayız. Fedakârca kendine yükleniyor, elinden geleni yapıyor. Ama dönem dönem bizim onu durdurmamız gerekiyor. Bu da o dönemlerden biri" diye konuştu.


Melo'nun hızlı bir iyileşme süreci geçirdiğini, 27 ya da 28 Mart'ta İstanbul'da olacağını söyleyen İnce, Semih konusunda da şunları söyledi:"2 sakatlığı vardı ve ameliyat olma riski bile vardı. Bunu atlattı, A2 maçında da oynadı. Uzun süre top oynamayan futbolcumuz ve kendisini ciddi şekilde zorlayan, oynamak isteyen, sahada olmak isteyen bir oyuncu... Bu sefer sağ üst adalede bir kanama oldu. Tedavisine başlandı. İdeal iyileşme zamanı 2-3 haftadır. Bunun 1 haftası geçti. Kasımpaşa maçında iyileşse bile kondisyon eksiği olacaktır. Benim fikrim oynamamasından yanadır."
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...