Fikret Orman: "Hamza Hamzaoğlu'nu beğeniyorum

Fikret Orman: "Hamza Hamzaoğlu'nu beğeniyorum

SPOR Haberleri

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman Siyah-beyazlı kulübün gündemiyle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

O belki de Türkiye'nin şu anda en keyifli başkanı. Saha içi ve dışında takımı örnek bir tutum sergiliyor. Siyah beyazlılarda haklı bir şekilde bununla övünüyor.Oluşturulan bu ortamın kuşkusuz başmimarı Beşiktaş Başkanı Fikret Orman. Orman Kara Kartal'ın neredeyse kaderini çizecek iki dev karşılaşma öncesi konuştu, keyifli ve heyecanlı günler geçirdiklerini belirtti, "Ancak önce şu iki maçı geçmemiz gerekiyor" ifadelerini kullandı.


'TOMBALA ÇEKMEDİK'


Bu noktaya kesinlikle şansla gelmediklerini belirten Fikret Orman, "Keyifli değilim. Gururluyum. Tombala çekmedik. Şans yok bu işte. Çalıştık. Proje ürettik. Planladık. Uyguladık. Bugün bunun karşılığını alıyoruz. Ama bitmedi. Futbolda bitmez. Sporda bitmez. Her gün aynı heyecanla aynı şevkle aynı istekle çalışmak zorundayız. Çünkü işlerin nasıl ters-düz olduğunu görebilecek kadar geçmiş bilgimiz var" şeklinde konuştu.


'HAMZA HAMZAOĞLU'NU BEĞENİYORUM'


Galatasaray'ın teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu'nu çok beğendiğini belirten Orman, "Bence mükemmel iş yapıyor. O kadar parasızlığın, belirsizliğin içerisinde takımıyla bir oldu. Çok farklı bir Galatasaray var. İyi top oynuyorlar. Arada hata olur. Puan kaybı olur. Ama genele bakmak lazım, içinde olduğu şartlara bakmak lazım. Projenin olmadığı, umut ışığının olmadığı ortamda takımıyla şampiyonluk yarışı veriyor. Ve şansları da en az bizim kadar. Kendisini tebrik ediyorum" diyerek son haftalarda çok eleştirilen genç hocayı da onurlandırdı.


'TOLGAY ARSLAN SİSTEMİ BEĞENDİ'


Projelerin insanlara şevk verdiğini bunu da Tolgay Arslan transferinde gördüklerini belirten Orman, "Trabzon Tolgay'a 1 milyon Euro imza parası, yıllık da 2 milyon Euro verdi. Biz 450 bin Euro'ya bonservisini aldık. Çocuk da 1 milyon 200 Euro'ya oynuyor. Çünkü bizi seçti. Bizim sistemimizi beğendi. İşte biz bundan memnunuz. Demek ki yapılanlar dışarıdan da görülebiliyor" dedi.


'YÜZÜMÜZÜN AKIYLA ÇIKACAĞIZ


Brugge maçında en büyük güçlerinin taraftar olduğunu belirten Orman, "70 bin taraftarla, iyi bir takımla, futbol içinde olan saha içi şanssızlığı yaşamazsak turu geçeceğimize inanıyorum. Sonra Fenerbahçe maçına bakacağız. İyi bir takımız. İki maçtan da yüzümüzün akıyla çıkacağız inşallah. Sonra keyifli günler başlayacak" diyerek Beşiktaş taraftarına hem güvendiğini söyledi hem de müjde verdi.


"BU PARALARA NELER YAPILMAZDI!"


Fikret Orman, göreve başladıklarından bu yana sürekli geçmiş dönem ödemeleriyle uğraştıklarını söyledi. Başkan, "BUNLARI YAPARKEN BİR DE TAKIM KURDUK. Bu paralara neler yapılmazdı" ifadelerini kullandı nbsp;


Kulübü 325 milyon dolar borçla devraldıktan sonra borçları ödemeye başladıklarını, stat inşaatını yürüttüklerini belirten Orman, bütün bunları stat-gişe geliri olmadan yaptıklarının da altını çizdi. Geldiği günden bu yana Matteo Ferrari'ye 8, Aktif Reklama 8, Al Medya'ya 2.6, Quaresma'nın bonservisine 6, Fernandes'in bonservisine 3.5, Mustafa Pektemek için 1.5, Adanaspor'a Ersan Gülümiçin 3 milyon Euro; Nihat Kahveci'ye de sadece faiz olarak 1 milyon dolar, gibi geçmiş dönem ödemelerini yaptıklarını belirten Orman, şunları söyledi:


'BİZ SPONSORLAR BULDUK'


"Bir de bunları yaparken takım kurduk. Bu paralarla neler yapılmazdı. İmzaladığımız reklam anlaşmalarını unutmamak gerekiyor. İnsanlar spordan futboldan çekilirken biz sponsorlar bulduk. Ama bunları hep çalışarak yaptık" ifadelerini kullandı.


Kaynak: nbsp;medyafaresi

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...