Real Madrid'in antreman sistemi Türkiye'de

Real Madrid'in antreman sistemi Türkiye'de

SPOR Haberleri

Avrupa'da dev kulüplerin kullandığı antrenman performans sistemi Smart Speed'i Türkiye'de ilk kullanan kulüp Şanlıurfaspor oldu.

Almanya'dan satın alınan Smart Speed antrenmanlarda futbolcuların performansını ölçüyor ve her futbolcunun aynı seviyede çalışmasına olanak sağlıyor.

İLK KEZ URFA'DA KULLANILIYOR
Türkiye'de ilk defa Şanlıurfaspor'un kullanacağı Smart Speed'i dünyada ise çok ünlü takımlar kullanıyor.

AVRUPA'NIN DEVLERİ KULLANIYOR
Almanya'nın Bayern Münih, İspanya'nın Real Madrid, Barcelona, Valencia İngiltere'nin Manchester United, Chelsea gibi kulüplerin antrenmanlarında kullandığı sistem, futbolcuların çabukluk, sürat ve reaksiyon girişimlerini ölçümleyen bir cihaz.

ÇOK FAYDALI OLACAĞINA İNANIYORUZ
Şanlıurfaspor İcra Kurulu Başkanı ve Futbol Şube Sorumlusu Maruf Güneş konu ile ilgili yaptığı açıklamada, "Teknik direktörümüz Osman Özköylü ile yaptığımız istişareler sonrasında bu cihazları Almanya'dan satın aldık. Takıma çok faydalı olacağına inanıyoruz" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...