Aziz Yıldırım'dan derbi öncesi jest

Aziz Yıldırım'dan derbi öncesi jest

SPOR Haberleri

Fenerbahçe yönetimi, Beşiktaş maçı öncesinde futbolculara büyük bir jest yaptı. Alacakların yüzde 90'ı hesaplara yattı.

Fenerbahçe'de teknik heyet, futbolcuları derbiye hem fiziki hem de psikolojik olarak hazırlamak için çalışıyor. Kartal'a bu yolda yönetimden büyük bir destek geldi. Aziz Yıldırım'ın talimatıyla, futbolcuların alacaklarının yüzde 90'ı hesaplarına yattı. Bu haber takımda adeta bayram havası estirdi. Gençlerbirliği yenilgisiyle bozulan moraller biraz olsun yerine geldi. Ancak ödemelerde bir ayrıntı dikkat çekti. Teknik heyetin alacakları henüz verilmedi.Aziz Yıldırım, İsmail Kartal ve antrenörlere takılarak, "Beşiktaş derbisinde sahadan galibiyetle ayrılın, siz de paranızın alın" diyerek şart koştu!


Ekstra prim yok
Hemen her derbiden önce basında çıkan 'hayali prim' haberleri futbolcuların kafasını karıştırıyor. Ancak yönetim, sezon başında açıklanan prim sistemini uygulamayı sürdürüyor. Galatasaray maçı öncesinde de benzer haberler çıkmış ancak yönetim, sezon başında belirlenen prim dışında ödeme yapmamıştı. Aynı uygulamanın Beşiktaş mücadelesinde de devam edeceği öğrenildi.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...