Amrabat transferinde sıcak gelişme!

Amrabat transferinde sıcak gelişme!

SPOR Haberleri

Galatasaray'dan kiralık olarak Malaga'ya giden ve İspanyol temsilcisinde beklenen performansı tam olarak veremeyen Amrabat konusunda 'ikilem' yaşanıyor.

Galatasaray'dan kiralık olarak Malaga'ya giden ve İspanyol temsilcisinde beklenen performansı tam olarak veremeyen Nordin Amrabat konusunda 'ikilem' yaşanıyor.İspanyol basınında, "Amrabat ikilemi" şeklinde çıkan haberde, 30 Nisan'a kadar 3.5 milyon euroluk satın alma opsiyonu bulunan Amrabat için henüz bir karar verilmemesi tartışma konusu oldu.


AMRABAT'IN YEDEK KALMASI...


3.5 milyon euroluk bonservis bedelinin Malaga için çok önemli bir miktar olduğunu yazan La Opinion De Malaga, Faslı oyuncunun saha içindeki disiplinsiz davranışları ile Galatasaray'a dönme konusundaki isteğini tekrarlamansının 'soğukluk' oluşturduğunu belirtti.Yedek kaldıktan sonra mutsuz bir görüntü çizen Amrabat ile önümüzdeki günlerde yapılacak görüşmelerin pek de olumlu geçmeyeceğine de değinildi.


SEVILLA'YA MI GİDECEK?


Malaga'nın Amrabat'ı renklerine bağlamak için fedakarlık yapmaya hazır olduğu ancak net bir karar verilmediği bildirildi.Son günlerde Sevilla'nın ilgisine de değinilirken, Nordin Amrabat'ın bu teklifi önemsemediği ve kararını Malaga ya da Galatasaray'dan yana kullanacağı kaydedildi.Yetenekli oyuncu için Abdurrahim Albayrak, ger döneceğini söylerken, Amrabat ise, "Malaga yöneticileriyle görüştüm. Kendilerine 'Galatasaray'a dönme olasılığım varsa, tercihim değişmez; Galatasaray'da oynamak istiyorum' dedim. Anlayışla karşıladılar. Sezon sonunda Allah'tan bir mani çıkmazsa haziranda döneceğim" ifadelerini kullanmıştı.


kaynak:sporx


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...