'Paralel yapının makyajı döküldü'

'Paralel yapının makyajı döküldü'

Politika Haberleri

Yalçın Akdoğan: Bu sadece bir hükümet meselesi değildir, AK Parti'nin herhangi bir yapıyla kavgası değildir. Bu bir devlet, ulusal güvenlik meselesidir.

Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, paralel yapının yurt dışındaki Türkiye aleyhtarı çalışmalarını "küresel psikolojik harekat" ve "küresel siyaset mühendisliği çabası" olarak nitelendirerek, "Buna karşı da elbette bizim mücadelemiz var. Biz de onların ne mal olduğunu herkese anlatıyoruz" dedi. "Onlarca yıldır devlet içerisine çöreklenmiş bukalemun gibi renkten renge girebilen bir yapıdan bahsediyoruz" diyen Akdoğan, bu nedenle bunun akşamdan sabaha bitecek bir süreç olmadığını söyledi. Bu konuda çok kararlı bir iradenin olduğunu vurgulayan Yalçın Akdoğan, şöyle konuştu: nbsp;
"Bu sadece bir hükümet meselesi değildir, AK Parti'nin herhangi bir yapıyla kavgası değildir. Bu bir devlet, ulusal güvenlik meselesidir. Devletin tüm aygıtları bu illegal yapılanmayla mücadele etmek durumundadır. Bu konuda ciddi mesafeler alınmıştır. Bu çalışmalar farklı alanları kapsayacak şekilde devam etmek durumundadır ve edecektir. Burada tabii bu sadece bir kurumda çöreklenmiş bir yapı değil. Farklı kurumlarda, alanlarda bugüne kadar güç bulmuş, güç devşirmiş bir yapı. Önemli olan, burada öncelikli olarak bunların gerçek yüzünün ortaya çıkması, makyajının dökülmesi, bir farkındalık olması. Yani bunların deşifre olmaları, gerçek amaçlarının ne olduğunun ortaya çıkması. Bundan sonra herhangi bir gevşemeye sebep olmadan bu mücadelenin sürmesi gerekmektedir."


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...