Ömer aşık'lı New Orleans playoff'ta suskun

Ömer aşık'lı New Orleans playoff'ta suskun

SPOR Haberleri

Playoff mücadelesi veren New Orleans Pelicans, deplasmanda Phoenix Suns'a mağlup oldu.Gecenin etkili ismi ise milli gururumuz Ömer Aşık oldu.

Amerikan Ulusal Basketbol Ligi NBA'de Phoenix Suns ile New Orleans Pelicans karşı karşıya geldi. US Airways Center'da oynanan mücadeleyi ev sahibi Phoenix 74-72'lik skorla kazandı.Anthony Davis, Ryan Anderson, Jrue Holiday gibi üç önemli yıldızından yoksun olarak bu maça çıkan Pelicans, kötü bir hücum performansıyla başladı ve ilk çeyreği 21-15, devreyi ise 43-34 geride kapattı. İkinci yarıda hücum performansını artıramayan Pelicans, savunmada olağanüstü bir seviyeye çıktı ve 12 dakikada yalnızca 12 sayıya izin vererek farkı 2 sayıya indirdi. Maçın son anına kadar kazanmaya yakın olan konuk ekip, 3 saniye kala 1 sayı farkla gerideyken Tyreke Evans'ın kaçırdığı şut ile maçı kaybetti.


New Orleans Pelicans'ta günün en etkili ismi 6 sayı 14 ribaunt ile Ömer Aşık oldu. Eric Gordon, 16'da 4 ile 14 sayı, Norris Cole 13'te 5 ile 12 sayı üretebildi.Phoenix Suns'ta Brandan Wright 10'da 8 ile 16 sayı 8 ribaunt, Markieff Morris 17 sayı 8 ribaunt, Eric Bledsoe ise 5 sayı 11 ribaunt ile oynadı.Batı Konferansı'nda playoff mücadelesi veren Pelicans, bu sonuçla 8. sırada bulunan Oklahoma City Thunder'ın 14 maç kala 1 galibiyet gerisine düştü.


Kaynak: Sporx

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...