'İnşallah Bilic bir derbi kazanacak'

'İnşallah Bilic bir derbi kazanacak'

SPOR Haberleri

Kara Kartalların Asbaşkanı Deniz Atalay, teknik direktörleri Bilic için "inşallah hocamız bir derbi kazanacak" ifadelerinde bulundu.

Artık Brugge maçını konuşmanın doğru olmadığını belirten Atalay teknik ekip ve futbolcuların bir an önce toparlanıp Fenerbahçe'ye konsantre olmaları gerektiğini belirtti ve "Brugge maçında çok beklemediğimiz ummadığımız bir sonuçla karşılaştık. Bu saatten sonra Brugge maçı ile ilgili yorum yapmak doğru değil. Önümüzde çok zorlu bir derbi maçı var. O yüzden bir an önce gerek teknik ekibin gerekse futbolcuların toparlanıp Fenerbahçe maçına konsantre olmaları lazım ve o maçı kazanmak için oynamamız lazım" dedi.


"Teknik ekip ve futbolcuların Brugge maçından gerekli dersleri çıkarttıklarını umuyorum"
Deniz Atalay teknik ekip ve futbolcuların Brugge maçından gerekli dersleri çıkartması beklentisinde olduklarını söyledi ve "Bundan sonra ligde kalan 10 maçımız bizim için çok önemli. Beşiktaş'ın hedefi her zaman ligde şampiyonluktur. Şu anda da ligde yakaladığımız bir fırsat var. En azından bunu korumamız lazım. Bununla ilgili sanıyorum teknik ekibin mutlaka değerlendirmeleri olacaktır. Futbolcuların da çıkartacağı bazı dersler olacaktır. Beklentimiz bu yönde. İnşallah iyi bir sonuçla döneceğiz" diye konuştu.


"İnşallah hocamız bir derbi kazanacak"
Atalay, Biliç'in derbi kazanamamış olması ile ilgili olarak "Bazı maçlar vardır çok zor maçlardır. Biliç'in derbi kazanamamış olması bundan sonra kazanamayacak demek değildir. O yüzden de hocamızın bu konuda çok önemli gördüğümüz maçlarda başarıları zaten belli. Ama Fenerbahçe maçı zor bir maç olmasına rağmen futbolcuların motivasyonunda sıkıntı yaşayacaklarını sanmıyorum. O yüzden de mutlaka bu maçta da Fenerbahçe'nin zaaflarını hoca tetkik etmiştir ona göre de takımını hazırlayacaktır. İnşallah hocamız bir derbi kazanacak" şeklinde açıklama yaptı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...