Hollanda maçının aday kadrosu belli oldu!

Hollanda maçının aday kadrosu belli oldu!

SPOR Haberleri

A Milli takımının, 2016 Avrupa Şampiyonası Grup eleme turundaki kritik Hollanda maçının aday kadrosu belli oldu. Kadroda sürpriz isimler dikkat çekti

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in bu akşam resmen açıklayacağı kadroda önemli sürprizlerde dikkat çekti. Türkiye A Milli takım aday kadrosunda Hakan Çalhanoğlu var, Ömer Toprak yok. Son dakikada bir sürpriz olmaz ise, geçtiğimiz yıl yaşanan 'silah' krizi sonrasında Gökhan Töre ile yaşadıklarının ardından Letonya kadrosuna çağrılmalarına rağmen 'sakatız' bahanesi ile milli takıma gelmeyen Bayer Leverkusen'deki iki futbolcudan Hakan Çalhanoğlu kadroya dahil edilirken, Ömer Toprak ise Hollanda maçı kadrosunda yer almayacak.
nbsp;
Hakan Çalhanoğlu'nun babası, ailesi yaşananların ardından geçtiğimiz ay " Geçmişe sünger çekelim" diyerek yaptıkları sivri çıkıştan ötürü pişman olmuştu. nbsp;25 Şubat 2015'de oynanan ve Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in de özel olarak izlediği Atletico Madrid maçında ise aradaki buzlar tamamen eridi. Ve Hakan'ın babası Hüseyin Çalhanoğlu, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim ile bir araya gelirken, milli futbolcu da affedildi.
Hakan Çalhanoğlu, 9 Eylül 2014 tarihinde oynanan ve 15 dakika forma giydiği İzlanda karşılaşmasının ardından 3 maçlık aradan sonra A milli takım aday kadrosuna yeniden çağrılmış oldu. nbsp;


Hürriyet

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...