Emenike'den taraftara çağrı: Bana sahip çıkın

Emenike'den taraftara çağrı: Bana sahip çıkın

SPOR Haberleri

Emenike, kendisine tepkili olan tribünlere, mesaj yolladı: Maçta destekleyin. Son düdük çalınca ne yaparsanız yapın!

Bu sezon sergilediği performansla hayal kırıklığının ötesine geçemeyen ve taraftarlarla da problem yaşayan Emmanuel Emenike, kritik Beşiktaş derbisi öncesi tribünlere önemli bir mesaj yolladı. Beşiktaş'ın Avrupa Ligi'nde Club Brugge'le oynadığı maçı takım arkadaşlarıyla izleyen Nijeryalı yıldız, Tolga Zengin'in kendi taraftarından gördüğü tepkiye dikkat çekerek, "İşte benim de en büyük problemim bu" vurgusunda bulundu. "Ben duygusal bir insanım" diyen Emenike, "Her futbolcunun yapısı farklı. Benim için tribün desteği çok önemli. Ben bütün gücümü taraftarlardan alıyorum. Ancak onlar tepki gösterince psikolojik olarak dibe vuruyorum. Motivasyonum dağılıyor. Maça konsantre olamıyorum" ifadesini kullandı.
Biraz anlayışlı olun
Takım arkadaşlarının anlayışla karşılayıp destek verdiği Emenike, taraftarlara seslenerek, "Derbide bize sahip çıkın. Oyun esnasında her ne olursa olsun olumsuz tepki göstermeyin. Son düdük çalana kadar sabredin. Ondan sonra sizi mutlu edemediysem, her türlü tepkiye razıyım. Ama lütfen maç sırasında bana destek olun" çağrısında bulundu. Sahaya çıkan her futbolcunun kazanmak için mücadele ettiğini hatırlatan Nijeryalı yıldız, "Gol kaçırdığımda, istediklerimi yapamadığımda ya da takım kazanamadığında ben de en az taraftarlar kadar üzülüyoruz. Fenerbahçe benim için çok özel, bir kulüpten çok daha fazlası, adeta bir ev. Buraya şampiyonluklar kazanmak, taraftarları mutlu etmek için geri döndüm. Lütfen biraz anlayışlı olun" diye konuştu.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...