Xavi: 'Ronaldo Messi'nin rakibi olamaz'

Xavi: 'Ronaldo Messi'nin rakibi olamaz'

SPOR Haberleri

Xavi, Pazar günü saat 22:00'de Barcelona ile Real Madrid arasında oynanacak olan El Clasico öncesinde açıklamalarda bulundu.Xavi ronaldo'ya acımadı.

İspanya futbolunun efsane isimlerinden Xavi Hernandez, Pazar günü saat 22:00'de Barcelona ile Real Madrid arasında oynanacak olan El Clasico öncesinde açıklamalarda bulundu. Barcelona'nın son dönemde yükselen bir grafiği olduğunun altını çizen Xavi, "Real Madrid ile oynayacağımız maçlar her zaman fantastik olmuştur. Real'in gerçekten çok iyi bir kadrosu var ancak biz de bir ivme yakaladık ve Nou Camp'ta taraftarımıza harika bir hafta sonu yaşatmak istiyoruz" dedi.


"LIONEL MESSI RAKİPSİZ"
Lionel Messi'ye övgüler yağdıran Xavi, "Messi mi? Messi olağanüstü. Barcelona'ya geldiği ilk günden bu yana gelişimini sürdürdü, bunun için çok çalıştı. Birçok başarı elde etti ve çalışmaktan, hırsından hiçbir şey kaybetmedi. Barcelona'ya kattıkları ortada ve Messi'nin şu anda rakipsiz olduğunu düşünüyorum" şeklinde konuşarak Cristiano Ronaldo'ya gönderme yaptı. nbsp;


"PEP GUARDIOLA DEVRİM OLUŞTURDU" nbsp;
Pep Guardiola'nın Barcelona'da oynattığı sistemle bir devrim oluşturduğunu ve bu sistemin uluslararası alanda da yaygınlaşmaya başladığını ifade eden Xavi, "Pep, Barcelona'da bir sistem uyguladı ve uyguladığı sistem ile de bir devrim oluşturdu. İspanyol futbolu, Pep'in uyguladığı sistem sayesinde şanslı bir hale geldi. Barcelona'da birçok başarılı elde ettim ve bununla her zaman gururlandı. Emeklilik sorusu çok gündeme geliyor ancak şu anda bunu düşünmüyorum, sadece futbola odaklanmış durumdayım. Benim için en önemli maç Real Madrid maçı, ilerisini düşünmüyorum" ifadelerini kullandı.


Kaynak: nbsp;Sporx

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...