O isim MHP kurultayına katılmadı!

O isim MHP kurultayına katılmadı!

Politika Haberleri

Yeniden milletvekili olmak için başvuru yapmaması çok konuşulan Engin Alan, MHP'nin 11. Olağan Büyük Kurultayı'na katılmadı.

Milliyetçi Hareket Partisi'nin (MHP) 11. Olağan Büyük Kurultayı öncesinde, adı özellikle ön plana çıkmasına rağmen milletvekili olmak için başvurmayan Engin Alan kurultay salonunda yerini almadı.

Yeniden vekil olmak için başvuru yapmamasının nedenini açıklamayan ancak kişisel Twitter hesabından yaptığı serzenişli paylaşımıyla dikkat çeken Engin Alan, Ankara Spor Salonu'nda yapılan vekillere ayrılan bölümde yoktu.

Balyoz Davası'nın sanıklarından Emekli Korgeneral ve MHP Milletvekili Engin Alan'ın yeniden aday olmaması çok konuşulmuştu. Yusuf Halaçoğlu'nun ise sosyal medyada yaptığı "Alan sabıka kaydı engeline takıldı. Oğan'ın da kendi arzusu" açıklamaları ortalığı fena karıştırmıştı.

O isim MHP kurultayına katılmadı!

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...