Xavi'den ayrılık açıklaması!

Xavi'den ayrılık açıklaması!

SPOR Haberleri

İspanya La Liga ekiplerinden Barcelona'nın yıldız futbolcusu Xavi, Katar'a transferi hakkında konuştu.Xavi'nin geçmişi haberimizde.

İspanya La Liga ekiplerinden Barcelona'nın yıldız futbolcusu Xavi, Katar'a transferi hakkında açıklamalarda bulundu.Bazı basın yayın organlarında Xavi'nin sezon sonunda yıllık 20 milyon euro kazanmak üzere Katar'a gideceği ve anlaşmanın sağlandığı iddia edilirken, bu konuya değinen İspanyol futbolcu, "Doğru değil, henüz karar vermedim" sözlerini kullandı.
Barcelona ile sözleşmesi 2016 yılına kadar devam eden 35 yaşındaki Xavi, için birçok MLS ekibinden de teklif geliyordu. Katalan devinin, bu yaz oyuncununun ayrılmak istemesi halinde engel olmayacağı yazıldı.Bu sezon La Liga'da 14'ü ilk 11'de olmak üzere 20 maça çıkan Xavier Hernandez Creus, 1 gol atma başarısı gösterdi.


Xavi kimdir?
Futbola La Masia'da başlayan Xavi, kariyerindeki ilk maçına 18 Ağustos 1998 tarihinde çıktı. Barcelona formasıyla şu ana kadar 705 maça çıktı ve 83 gol atıp 152 asist yaptı. 2009 yılında takımıyla altı kupa sevinci birden yaşadı.Xavi, İspanya formasını ise ilk kez 2000 yılında giydi. Millî takım formasıyla 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası,2010 FIFA Dünya Kupası ve 2012 Avrupa Futbol Şampiyonası sevinci yaşarken,2008 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda ise turnuvanın en iyi oyuncusu seçildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...