Tottenham'da Harry Kane çıldırdı! Tam 7 gol...

Tottenham'da Harry Kane çıldırdı! Tam 7 gol...

SPOR Haberleri

İngiltere Premier Lig'de 30. hafta maçında Tottenham ile Leicester City karşılaştı.

İngiltere Premier Lig'de 30. hafta maçında Avrupa kupalarına katılmanın hesaplarını yapan Tottenham ile kümede kalma savaşı veren Leicester City karşı karşıya geldi. White Hart Line'de oynanan maçta kazanan 4-3'lik skorla ev sahibi Tottenham oldu.

Tottenham'a galibiyeti getiren golleri 6, 13 ve 64. (penaltı) dakikada Harry Kane ve 85. dakikada Jeffrey Schlupp (kendi kalesine) kaydetti. Leicester City'nin golleri ise 38. dakikada Jamie Vardy, 50. dakikada Wes Morgan ve 90+2. dakikada David Nugent'tan geldi.

Ev sahibi Tottenham'ın 21 yaşındaki genç yıldızı Harry Kane yaptığı hat-trick ile maça damga vururken, Premier Lig'de bu sezon 18 gol kaydetmiş oldu.

Bu galibiyetin ardından Tottenham puanını 53'e yükseltirken, son sırada yer alan Leicester City ise 19 puanda kaldı.

İngiltere Premier Lig'de gelecek hafta Tottenham, Brunley'e konuk olacak. Leicester City ise West Ham United'ı ağırlayacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...