Derbi hastanelik etti, sakatlıklar peş peşe geldi

Derbi hastanelik etti, sakatlıklar peş peşe geldi

SPOR Haberleri

F.Bahçe'de Gökhan Gönül maça çıkamadı, Meireles ve Dirk Kuyt devam edemedi. Beşiktaş'ta ise Tolga ve Tolgay sakatlandı

F.Bahçe-Beşiktaş derbisine yaşanan sakatlıklar damga vurdu. Karşılaşma öncesinde ısınırken sakatlanan Fenerbahçe savunma oyuncusu Gökhan Gönül yerini mecburen Mehmet Topuz'a bıraktı. Sarı-lacivertli takımda aksilikler bununla bitmedi. Mücadelenin ilk yarısında bir pozisyonda sakatlanan Meireles, Emenike'nin sahayı terk etmesiyle yaşanan olayın ardından 35. dakikada yerini Sow'a bıraktı. Derbinin ikinci yarısında Fenerbahçe'de üçüncü sakatlık yaşandı. 49. dakikada Dirk Kuyt yerini Diego'ya bıraktı. Sarı-lacivertli takım bu dakikada 3 oyuncu değiştirme hakkını da kullandı. Dün gece geç saatlerde MR'ları çekilen üç futbolcunun durumu bugün netleşecek. nbsp;

Beşiktaş'ta Tolga ve Tolgay nbsp;

Karşılaşmanın 45. dakikasında Beşiktaş'tan kaleci Tolga Zengin sağ arka adalesindeki sakatlığı sebebiyle oyundan çıkmak zorunda kaldı. Yırtık şüphesi olan Tolga gözyaşları içinde yerini genç kaleci Günay Güvenç'e devretti. Derbinin 70. dakikasında Fenerbahçe'den Emre Belözoğlu, Beşiktaş'tan da Tolgay Arslan çarpışarak başlarına darbe aldı. Emre oyuna devam ederken Tolgay sedye ile soyunma odasına götürüldü. Sonrasında beyin tomogrofisi çekilen genç futbolcu tedbir amaçlı olarak geceyi hastanede geçirdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...