Ömer Toprak Hollanda maçına gelmiyor, Töre varsa ben yokum!

Ömer Toprak Hollanda maçına gelmiyor, Töre varsa ben yokum!

SPOR Haberleri

Ömer Toprak, ay-yıldızlı takımın Hollanda ve Lüksemburg ile oynayacağı maçlara gelmeyeceğini açıkladı.

"Milli Takım'da yeni bir kriz patlak verdi. Gökhan Töre'nin silahla tehdit olayının Hakan Çalhanoğlu'yla birlikte kahramanlarından biri olan Ömer Toprak, ay-yıldızlı takımın Hollanda ve Lüksemburg ile oynayacağı maçlara gelmeyeceğini açıkladı. Alman basınından Kicker'de yer alan ve gündeme bomba gibi düşen iddiayı doğrulayan milli oyuncu, Gökhan Töre ile aynı ortamda bulunmak istemediğini söyledi. Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, B.Leverkusen-A.Madrid maçını Alman takımının sportif direktörü Rudi Völler'in davetlisi olarak tribünden izlemiş, maç sonrasında Hakan Çalhanoğlu ile bir görüşme gerçekleştirmişti. Terim, daha sonra Hakan'ın yanı sıra Ömer Toprak'ı da kritik maçlar öncesinde kampa davet etmişti. Davete Hakan Çalhanoğlu'ndan olumlu cevap gelirken, Ömer Toprak milli takım kariyerini sonlandırma pahasına kampa katılmayacağını açıkladı. Milli Takım aday kadrosu İstanbul'da toplanmaya başlarken kampa Almanya'dan katılması planlanan Ömer'in milli takım yetkililerinin telefonlarına çıkmadığı ifade edildi. nbsp;

3 maç ceza alabilir!
Ömer Toprak'a benzer bir durum Franck Ribery'de yaşanmıştı. UEFA Başkanı Michel Platini, 2014'teki Dünya Kupası'nın ardından artık Fransa Milli Takımı'na gitmeyeceğini açıklayan Ribery'nin, davet geldiğinde gitmek zorunda olduğunu söylemiş ve aksi bir durumda kulüp takımında 3 maç ceza alacağını belirtmişti. Platini, oyuncuların milli takımı bırakma ya da kampa gitmeme gibi bir lüksleri olmadığını söylemişti. Eğer Ömer Toprak, aday kadroya katılmazsa Leverkusen'de 3 maçlık bir ceza alabilir. nbsp;TFF talimatlarına göre de nbsp;bir oyuncu milli takıma katılmazsa iki aydan bir yıla kadar müsabakalardan men cezası ile cezalandırılıyor. Kulübüne ise 65.000.-TL ila 130.000.- TL arasında para cezası kesiliyor.



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...