Jeremy Mathieu adını tarihe yazdırdı!

Jeremy Mathieu adını tarihe yazdırdı!

SPOR Haberleri

Barcelona'nın ilk golünü atan Jeremy Mathieu, maç sonunda değerlendiremelerde bulundu.Adını tarihe yazdırdığını belirtti.

Barcelona'ya Real Madrid karşısında 2-1'lik zaferi ve La Liga'da 4 puanlık farkı getiren gollerden ilkini atan Fransız savunmacı Jeremy Mathieu maç sonrası açıklamalarda bulundu.


Jeremy Mathieu'nun maç sonrası sözleri şu şekilde:
"En önemli şey, bu maçtan 3 puanla çıkmamız ve puan farkını 4'e çıkarmaktı. Maça iyi başladık ve ardından ilk golü atarak öne geçtik. 2-0 yapmaya çok yaklaştık ancak sonrasında kontraatakla kalemizde golü gördük. Maçta çok fazla efor sarfettik ama maç sonunda kendi yorgun bacaklarımızla da büyük bir mücadele verdik. Son dakikaya kadar sıkı çalıştık."


"LA LIGA TARİHİNE GEÇTİM"


"Antrenmanlarda duran top çalışıyoruz, stratejilerimiz var. Bir süredir bu çalışmalarımız sürüyor ve ben de El Classico tarihine imzamı bu şekilde attım. Bu benim için dünyanın en önemli şeyi.La Liga'da hala yarış sürüyor. Ortada çok fazla puan var ve gelecek aylarda da zorlu maçlarımız var"


Kaynak: nbsp;Sporx

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...