Vin Diesel'den büyük vefa

Vin Diesel'den büyük vefa

MAGAZİN Haberleri

Amerikalı oyuncu Vin Diesel, 1 hafta önce dünyaya gelen kızına, 2013'de hayatını kaybeden dostu Paul Walker'ın adını verdi

Aktör Paul Walker 2013 yılının Kasım ayında geçirdiği bir araba kazası sonucu hayatını kaybetmişti. Tüm ailesi ve dünya çapındaki hayranlarını yasa boğan Walker'ın ölümü, yakın arkadaşı Vin Diesel'ı da derinden sarsmıştı.


KIZINA PAUL WALKER'IN İSMİNİ VERDİ
Diesel çıktığı her şovda Paul Walker'la olan dostluğunun kendisi için ne kadar özel olduğunu dile getiriyor. Şimdi de Diesel, 1 hafta önce doğan küçük kızına en iyi dostunu hatırlatacak bir isim verdi.
Vin Diesel'den büyük vefa

PAULINE ONUN ANISINI YAŞATACAK
Pazartesi günü ABD'de yayın yapan Today adlı şova konuk olan Vin Diesel, 16 Mart'ta baba olduğunu ve çok mutlu olduğunu söyledi. Sözlerine devam eden Diesel, uzun süredir beraber olduğu kız arkadaşı Paloma Jimenez'den olan küçük kızına Pauline adını verdiğini söyledi.


"Paul doğum sırasında bizimle odadaydı" diyen Diesel, yaşadığı duygusal anları şöyle anlattı; "Bebeğimin göbek bağını keserken aklımda bir başkası yoktu. Onun orada olduğunu biliyordum. Bebeğimize Pauline adını vermek istedik çünkü onun anısının ailemde ve benim dünyamda yaşamaya devam etmesini istedim."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...