Yönetimden Emenike'ye ültimatom!

Yönetimden Emenike'ye ültimatom!

SPOR Haberleri

Nijeryalı futbolcuya "ne sosyal medyaya, ne de yazılı veya görsel basına yorum yapma" talimatı verildi.

Beşiktaş maçında Emmanuel Emenike'ye tribünlerden yükselen tepkiler üzerine Fenerbahçe Yönetimi harekete geçti.Yaşanan bu durumun şampiyonluk yolunda takıma zarar vermesinden çekinen yöneticiler, o gün yaşananlarla ilgili hemen bir inceleme başlattı.Görüntüler tek tek izlendi ve Emenike'ye yönelik protestoların münferit olduğu ortaya çıktı. İlk tespitlere göre tepkinin Fenerium üst tribünden çıktığı ve ardından tüm stada yayıldığı belirlendi.
Nijeryalı oyuncuya yönelik öfke patlamasının stada sürekli gelen taraftarlardan kaynaklanmadığı ifade edilirken, buradan yükselen seslerin bireysel tepkiler olduğu ve başlarında herhangi bir liderin bulunmadığı kaydedildi.Kalan haftalarda bir daha böyle bir durumun yaşanmaması için tüm Fenerbahçeliler'i sağduyulu olmaya çağıran yönetimin, milli takım arası bu konuyla ilgili bazı taraftar temsilcileri ile görüşme yapacağı öğrenildi.


FORMAYI ÖPSE
Yöneticiler, 20. dakikada kaçan bir pozisyon sonrası futbolcuya bu kadar tepki gösterilmesinin doğru olmadığını söylerken, Emenike'nin de hatalı olduğu durumların bulunduğu belirtildi. Nijeryalı oyuncunun gerginleşen atmosferde sahayı terk etmek yerine formayı öpmesinin daha doğru olacağı, böylelikle tribünlerin öfkesinin de azalabileceği kaydedildi.


SAKIN KONUŞMA
Fenerbahçeli yetkililer, Emenike'yi açıklama yapmaması konusunda da uyardı. Olayı zamana bırakmanın en iyi yol olduğu vurgusu yapıldı.Nijeryalı futbolcuya "ne sosyal medyaya, ne de yazılı veya görsel basına yorum yapma" talimatı verildi.


Kaynak: nbsp;Milliyet
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...