Terim'in milli takımı şaha kaldıracak projesi ortaya çıktı

Terim'in milli takımı şaha kaldıracak projesi ortaya çıktı

SPOR Haberleri

Terim'in,futbolun gelişmesi ve milli takımlar düzeyinde kalıcı başarıların hazırlanması için hayata geçirdiği çok önemli bir proje de ortaya çıktı.

2016 Avrupa Şampiyonası Elemeleri'nde Türkiye A Milli Takımımız, Hollanda ile çok kritik bir karşılaşmaya çıkmaya hazırlanırken, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, sadece bu karşılaşma için değil, çok daha uzun vadeli planlar üzerine çalışıyor. Fatih Terim'in, Türk futbolunun gelişmesi ve milli takımlar düzeyinde kalıcı başarıların zemininin hazırlanması için hayata geçirdiği çok önemli bir proje de ortaya çıktı.


İLK KEZ ORTAYA ÇIKTI
Türk futbolun gelişmesi ve daha başarılı olmasını bir numaralı hedef olarak belirleyen Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, elimizden kaçıp giden gurbetçi oyuncuların çok daha küçük yaşta Türkiye milli takımlarına dahil edilmesi için bir proje başlattı. nbsp;Fatih Terim, Avrupa ülkelerindeki genç oyuncuları takip etmek için 6 teknik gözlemci ile birlikte çalışıyor. Bu 6 teknik gözlemci çeşitli bölgelerde, genç ve potansiyeli olan gençleri takip ederek, Fatih Terim'e bilgilendirmede bulunuyor. Fatih Terim aynı zamanda Avrupa ve Türkiye'de gençleri takip eden yaklaşık 700 gönüllü gözlemciye sahip olduklarını da belirtti.Fatih Terim, 23. Uluslararası Antrenör Gelişim Semineri'nde de yaptığı sunumunda bu konuya çok dikkat çekerken, Türkiye içerisindeki projelerini de dile getirmişti. Terim'in o gün vurguladığı ve üzerinde çalışmayı sürdürdüğü konulardan biri de altyapılardaki takım sayılarının arttırılması ve Türkiye'deki futbola başlama yaşının düşürülmesi olmuştu.








UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...