Göztepe'de sarı alarm

/ Kaynak: AA
Göztepe'de sarı alarm

SPOR Haberleri  / AA

SPOR Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta pazar günü deplasmanda Pazarspor'la karşılaşacak olan Göztepe'de sarı kart alarmı verildi.

Lider Bandırmaspor'la şampiyonluk yolunda kıyasıya çekişebilmek için kalan 6 maçta tüm futbolcularından yararlanmak isteyen teknik direktör Metin Diyadin, ceza sınırda bulunan İsa, Cemil, Hasan Hüseyin, Umut, Emrah, Burak ve Serdar'ı kart görmemeleri konusunda uyardı. Pazarspor maçında sakat olan Tolga dışında eksiklerinin bulunmadığını belirten Metin Diyadin, şunları söyledi:
"Haftalar sonra ilk kez tam kadro olmaya bu kadar yakınız. Cezalar, canımızı çok yaktı. Dikkatli olmalıyız. Hata yapma lüksümüz kalmadı. Şimdiye kadar yaşanan kayıpları telafi etmeyi başardık. Zirveye bu kadar yaklaşmışken sürpriz istemiyoruz. 6 final maçını kayıpsız geçmek istiyoruz."

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...