Ve Emenike antrenmanda!

Ve Emenike antrenmanda!

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'nin Nijeryalı futbolcusu Emmanuel Emenike, İstanbul'a dönerek takımının antrenmanında yer aldı.

Fenerbahçe Futbol Takımı, Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında Çaykur Rizespor ile yapacağı maçın hazırlıklarına iki günlük izinin ardından başladı.

Teknik Direktör İsmail Kartal yönetiminde Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde basına kapalı olarak gerçekleştirilen antrenmanda yer alan futbolcuların, salonda bir süre çalıştıktan sonra, sahada dayanıklılık koşuları yaptıkları aktarıldı.

Sarı-lacivertli ekipte, milli takımlarda bulunan Mert Günok, Gökhan Gönül, Caner Erkin, Mehmet Topal, Emre Belözoğlu, Alper Potuk, Bruno Alves nbsp; Michal Kadlec ve Moussa Sow'un idmanda yer almadıkları, Dirk Kuyt ile Raul Meireles'in ise çalışmalarını takımdan ayrı sürdürdükleri belirtildi.

Emenike yerini aldı

Öte yandan, Beşiktaş derbisinde taraftarların tepkisi üzerine oyundan çıkmak isteyen, devre arasında ise stattan ayrılıp daha sonra ülkesine giden Emmanuel Emenike, bugün İstanbul'a döndükten sonra takımının antrenmanında yerini aldı.

Fenerbahçe, yarın (26 Mart) gerçekleştireceği çift antrenmanla Çaykur Rizespor müsabakasının hazırlıklarına devam edecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...