Trabzonspor'u yerliler sırtladı

Trabzonspor'u yerliler sırtladı

SPOR Haberleri

Kadrosuna 26 futbolcu katarak transfer rekortmeni olan Trabzonspor, özellikle ligin son haftalarında yabancı futbolcularını tam olarak kullanamadı

Süper Lig'de kadrosuna 26 futbolcu katarak transfer rekortmeni olan Trabzonspor, özellikle ligin son haftalarında yabancı futbolcularını tam olarak kullanamadı. Ligin son 10 haftasında en fazla ilk 11'de forma giyen yabancı oyuncu Cardozo oldu. Ligde 15 gol ile gol krallığında Demba Ba ve Fernando ile ilk sırada yer alan Paraguaylı futbolcu, 8 karşılaşmada ilk 11'de görev aldı. Bu futbolcuyu 7 maçla kaptan Bosingwa takip ederken Medjani de 6 maçta ilk 11'de oynadı. Teknik direktör Ersun Yanal tarafından kadro dışı bırakılan Constant, bu dönemde 3 maç ilk 11'de görev yaparken sakatlığı nedeniyle Yatabare de 1 maçta ilk 11'de oynadı. Sakatlık sorunu yaşayan Belkalem ve Waris ise bu dönemde hiç 11'de sahaya çıkamadı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...