Sergen ve Sivasspor için kritik haftalar

Sergen ve Sivasspor için kritik haftalar

SPOR Haberleri

Sivasspor'u gelecek haftalarda 4'ü kümede kalma mücadelesi veren takımlarla olmak üzere zorlu 9 maç bekliyor.

Spor Toto Süper Lig'de geçen hafta nbsp;sahasında Bursaspor'u 4-1 mağlup ederek rahat bir nefes alan Medicana Sivasspor'u nbsp;gelecek haftalarda 4'ü kümede kalma mücadelesi veren takımlarla olmak üzere zorlu nbsp;9 maç bekliyor.Takım kaptanı Adem Koçak, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Bursaspor nbsp;maçı öncesindeki 4 maçlık periyotta Gençlerbirliği ile berabere kaldıklarını, nbsp;Galatasaray, Beşiktaş ve Çaykur Rizespor'a yenildiklerini anımsattı.
nbsp;
Kötü gidişata Bursaspor karşısında "dur" dediklerini belirten Koçak, nbsp;"Bursaspor gibi iyi bir takıma karşı galip gelerek ligde rahat bir nefes aldık" nbsp;dedi.En yakın rakipleri Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor'un Çaykur nbsp;Rizespor'a 3-0 yenilmesiyle puan farkını açtıklarını dile getiren Koçak, nbsp;"Takımımız, Bursaspor karşısında hepimizin özlediği, bol gollü bir galibiyet nbsp;aldı. Bu galibiyet, takımımıza ayrı bir motivasyon ve öz güven kattı. Ligde final nbsp;niteliğinde 9 maç oynayacağız, bu maçları kazanmak istiyoruz. En yakın rakibimiz nbsp;Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor'a karşı 7 puanlık bir avantaj yakaladık ama nbsp;bizim için de hiçbir şey bitmiş değil ve bu bilinçle çalışıyoruz" diye konuştu.Koçak, Eskişehirspor'a karşı zorlu bir maça çıkacaklarını belirterek, nbsp;"İnşallah Eskişehir'den iyi bir sonuçla Sivas'a dönmek istiyoruz. Sonrasında nbsp;sahamızda Balıkesirspor ve Mersin İdmanyurdu ile zorlu karşılaşmalar oynayacağız. nbsp;İnşallah bu karşılaşmalarda da arzuladığımız sonuçları alarak ligde rahat bir nbsp;şekilde yolumuza devam etmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.
nbsp;
Yiğidolar son 9 maçın 4'ünü deplasmanda oynayacak nbsp;
nbsp;
Bursaspor galibiyetiyle puanını 27'ye yükselten ve 16. sıradaki Suat nbsp;Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor ile puan farkını 7'ye çıkaran Medicana nbsp;Sivasspor, ligde kalan 9 maçının 4'ünü deplasmanda, 5'ini sahasında oynayacak.
Kümede kalma savaşı veren Eskişehirspor, Balıkesirspor, Suat Altın nbsp;İnşaat Kayseri Erciyesspor ve Kardemir Karabükspor ile kritik maçlar oynayacak nbsp;Sivasspor, şampiyon adaylarından Fenerbahçe'nin yanı sıra ligin güçlü ekipleri nbsp;Trabzonspor, Kasımpaşa, Mersin İdmanyurdu ve İstanbul Başakşehir ile karşılaşacak.Yiğidolar, Balıkesirspor, Mersin İdmanyurdu, Fenerbahçe, Kasımpaşa ve nbsp;Trabzonspor'u konuk edecek, diğer rakiplerine karşı deplasmanda puan mücadelesi nbsp;verecek. nbsp;


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...