Destici, 'Koalisyonuna hazırız!'

/ Kaynak: DHA
Destici, 'Koalisyonuna hazırız!'

Politika Haberleri  / DHA

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, genel seçimlere MHP ve Saadet Partisi ile ortak koalisyon olarak katılmaya hazır olduklarını söyledi.

Destici, yaptığı özel açıklamada MHP ve SP koalisyonuna hazır olduklarını söyledi.
Kosova ile Türkiye Cumhuriyeti Parlamentolar Arası Dostluk Gurubu Başkanı mehrum Muhsin Yazıcıoğlu, Kosova'da değişik törenlerle anılıyor. Büyük Birlik Partisi (BBP) ile Kosova'nın Mamuşa Belediyesi ve Avrupa Türk Birliği tarafından bu yıl Kosova'da 6'ncisi düzenlenen '6. Uluslararası Muhsin Yazıcıoğlu Sempozyumu'na Kosova yanı sıra Türkiye'den de çok sayıda üst düzey davetli katıldı. Sempozyuma Muhsin Yazıcıoğlu'nun eşi Gülefer Yazıcıoğlu yanı sıra BBP Genel Başkanı Mustafa Destici de katıldı.
Sempozyum sonrası DHA'ya konuşan Destici, 7 Haziran tarihinde gerçekleşecek olan genel seçimlere MHP ve Saadet Partisi (SP) ile ortak koalisyon olarak katılmaya hazır olduklarını söyledi. nbsp;
nbsp;

Politika
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...