İngiliz devleri o futbolcu için savaşa girdiler!

İngiliz devleri o futbolcu için savaşa girdiler!

SPOR Haberleri

Arsenal, Manchester City ve Chelsea, Palermo'daki performansıyla dikkatleri üzerine çeken Paulo Dybala için büyük bir transfer savaşının içerisine girdi.

nbsp;Arsenal menajeri Arsene Wenger'in ısrarlı bir şekilde transfer edilmesini istediği 22 yaşındaki İtalyan yıldız için Palermo ile ile görüşmelere başlayan Gunners, 25 milyon avroluk bir bütçe belirledi. Arsenal'ın ardından Chelsea ve Manchester City ile de görüşen Palermo, İtalyan yıldızın bonservis bedelini 40 milyon avro olarak belirledi.


İngiliz basını, Palermo Başkanı Zamparini'nin "35 milyon avroluk bir teklif aldım" açıklamasının ardından teklifi yapan kulübün Manchester City olduğunu iddia ederken; bir flaş iddia da İtalyan basınından geldi. İtalyan basını, sözleşmesi gelecek sezon sonunda sona erecek olan Dybala'nın Palermo ile olan sözleşmesini 3 yıl daha uzatacağını ve serbest kalma maddesi olarak da 50 milyon avronun sözleşmeye yazılacağını duyurdu.


Transfer hakkında açıklamalarda bulunan Zamparini de; "Dybala için 35 milyon avroya varan bir teklif aldık ancak 40 milyon avrodan aşağıya oyuncumuzu bırakmayacağız ve herhangi bir takas teklifine de kesinlikle yaşanmayacağız" dedi.1993 doğumlu oyuncu, bu sezon Serie A'da 27 karşılaşmada forma giydi ve 12 gol, 8 asistlik bir performans sergiledi.


kaynak: sporx


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...