Yusuf Namoğlu: Fırat Aydınus daha raporunu yazmadı!

Yusuf Namoğlu: Fırat Aydınus daha raporunu yazmadı!

SPOR Haberleri

Yusuf Namoğlu, Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinde kural hatası olduğuna dair siyah-beyazlı kulübün yaptığı başvuruyla ilgili açıklama yaptı

Merkez Hakem Kurulu Başkanı Yusuf Namoğlu, Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinde kural hatası olduğuna dair siyah-beyazlı kulübün yaptığı başvuruyla ilgili olarak, maçın hakemi Fırat Aydınus'un raporunu beklediklerini söyledi. TrtSpor'un sorularını cevaplandıran Namoğlu, "Beşiktaş Kulübü derbide kural hatası var diyerek bize başvuruda bulundu. Şu anda derbi kararı henüz verilmedi. Yorum yapmak yanlış olur. Emenike'nin dışarı çıktığını görmüş olması lazım. Hakem gerekli raporu bize yarın (bugün) verecek. Daha önce Emenike'nin yaşadığı olaya rastlamadık. Her forma çıkarma kart gerektirmez. Fırat Aydınus'un raporunda o an neler düşündüğünü, neden bu kararları verdiğini anlayacağız. Oyunda eğer küfür edilmiş olsaydı hakem gereğini yapardı" ifadelerini kullandı.
Çakır Devler Ligi finali yönetecek
Namoğlu'nun diğer sözleri şöyle: "Hakemlerin konuşmaları kayıt altına alınacak. Bu kayıtlar hakem puanlarını etkileyecek. Bu kayıtlar kamuoyu ile paylaşılmayacak. Benim hakemim her stada girer. MHK olarak kulüplerden kaçmayız, oturur konuşuruz. Her pozisyonda avantaj uygulanmaz. UEFA bazı pozisyonlarda faul kullanılması daha avantajlı diyor. Sneijder ile Veli Kavlak'ın pozisyonunda gösterilen kırmızı kart doğruydu. Cüneyt Çakır, İspanya-Ukrayna maçından 8,5 gibi çok iyi bir puan aldı. İnşallah Cüneyt Çakır'ı Şampiyonlar Ligi finalinde de göreceğiz. UEFA ve FIFA bir pozisyonda maçın hakemi sarı ile kırmızı kart arasında kaldıysa sarı kart ver diyor."


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...