İdris Bal'ın istifa etttikten sonra ilk işi bakın ne oldu?

İdris Bal'ın istifa etttikten sonra ilk işi bakın ne oldu?

Politika Haberleri

Kendi kurduğu DGP genel başkanlığından ve mensupluğundan istifa eden İdris Bal ilk iş olarak twitter profilini değiştirdi.

Gülen cemaatine zehir zemberek sözler sarf ederek 5 ay önce kurduğu Demokratik Gelişim Partisi'nden ve genel başkanlıktan istifa eden İdris Bal, öncelikli olarak twitter profilini değiştirdi. Partiyi kurduktan sonra iktidar ve başbakanlık yolunda ilerlediğine dair paylaşımlar yaptığı twitter hesabındaki genel başkanlık sıfatını silen Bal, profiline "Kütahya Milletvekili Prof. Dr. İdris BAL" yazdı. Bal'ın "iktidar yürüyüşü" başlattığına dair twitlerini silmemesi ise dikkat çekti.
İdris Bal, daha önce Başbakanlık yürüyüşü başlattığına dair içerikler paylaştığı twitter hesabından genel başkanlık sıfatını sildi.

İdris Bal'ın istifa etttikten sonra ilk işi bakın ne oldu?

HDP'yi destekleyen STV bana sansür uyguluyor

Kütahya Milletvekili İdris Bal, önceki gün kurucusu olduğu Demokratik Gelişim Partisi'nden (DGP) partisinden istifa ettiği açıkladı. Kendisinin inandığı değerler ve demokrasi adına mağdurun yanında yer almaya çalıştığını ifade eden Bal, son 1.5 aydır STV ve Bugün grubunun da kendisine sansüre başladığını savundu. Bal " İdris Bal ve partisine en azından bir HDP vekiline verdiğiniz değerin yarısını vermeliydiniz, bir HDP vekilinin döndürüp döndürüp açıklamasını yayınlarken İdris Bal'a sansür koydunuz" dedi. (Yenişafak)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...