Real Madrid Agüero'nun peşine düştü

Real Madrid Agüero'nun peşine düştü

SPOR Haberleri

Transfer sezonunu erken açan Real Madrid, 31 milyon avroluk Danilo transferinin ardından bir sürpriz daha yapmaya hazırlanıyor.

Real Madrid'in hedefindeki isim, bu kez Sergio Agüero! Hücum hattını daha da güçlendirmek için kadrosuna takviye yapmaya hazırlanan Real'in Sergio Agüero'nun transferi için Arjantinli oyuncunun menajeri ile ilk görüşmeleri başlattığı iddia edildi. İspanyol basını tarafından ortaya atılan ve İngiliz - Arjantin basını tarafından da desteklenen haberlere göre; Real Madrid, Agüero için 40 milyon avroluk teklif hazırladı. City'nin talebine göre Coentrao'nun da kullanılabileceği transfer planıyla başkan Florentina Perez bizzat ilgilenecek.


Sergio Agüero ile olan sözleşmesini 2019'a kadar uzatan Manchester City'nin Real Madrid'in talebine nasıl bir karşılık vereceği şimdiden büyük bir merak konusu olmaya başlarken; Arjantinli yıldız La Liga'ya dönerse yakın arkadaşı Lionel Messi ile bir kez daha rakip olacak.City ile harika bir birliktelik yakalayan Agüero, bu sezon çıktığı 25 lig maçında 17 gol atmayı başardı.Son olarak Newecastle United karşısında takımının farklı galibiyetine( 5-0) 1 golle katkı yapan Arjantinli yıldız, Cristiano Ronaldo'nun Manchester United forması altından 2007-08 sezonunda 31 gol atarak kırdığı Premier Lig gol rekorunu kırabileceği şimdiden konuşulmaya başlandı.


Kaynak: nbsp;Sporx

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...