Cavcav'dan o Fenerbahçeli için 1 milyon TL'lik teklif!

Cavcav'dan o Fenerbahçeli için 1 milyon TL'lik teklif!

SPOR Haberleri

Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav, Fenerbahçeli Gökhan Sazdağı için 1 milyon TL önerdi, Fenerbahçe 1 milyon Euro istedi.

Gençlerbirliği, kadrosunu genç isimlerle takviye etmek için çalışmalarına hız verdi. Bu doğrultuda da Fenerbahçe'den kiralık olarak PTT 1.Lig ekiplerinden Manisaspor'da oynayan Gökhan Sazdağı için resmi girişimler hız kazandı.
nbsp;
Siyah-Beyazlılar adına bu sezon şu ana kadar 23 karşılaşmaya çıkan ve rakip fileleri 3 kez havalandıran Gökhan için Gençler'in Başkanı İlhan Cavcav'ın, Fenerbahçe'ye 1 milyon TL bonservis bedeli önerdiği bildirildi.
nbsp;
Ancak 20 yaşındaki sol kanat oyuncusu için bu parayı az bulan Sarı-Lacivertliler'in, 1 milyon Euro (2.824.710 TL) talep ettiği öğrenildi. Cavcav'ın bu fiyatı aşağı çekmek adına, Fenerbahçeli yöneticilerle görüşmelerini sürdürmesi bekleniyor.
Cavcav'dan o Fenerbahçeli için 1 milyon TL'lik teklif!

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...