Lizbon çıldırdı! 1000 katını istiyor...

Lizbon çıldırdı! 1000 katını istiyor...

SPOR Haberleri

Almanya Bundesliga ekiplerinden Schalke 04'ün Sporting Lizbon'dan Islam Slimani'ye kanca attığı yazıldı

Almanya Bundesliga ekiplerinden Schalke 04'ün Sporting Lizbon'dan Islam Slimani'ye kanca attığı iddia edildi.Bild'in haberine göre, Bir dönem Trabzonspor'un da gündeminde bulunan Cezayirli futbolcu, sezon sonunda Schalke'nin yolunu tutabilir.West Ham'ın da radarındaki Slimani'yi isteyen birçok takım bulunduğu yazılırken, halkaya son katılan takımın Alman devi olduğu bildirildi. Ancak Slimani'yi Lizbon'dan koparmak kolay değil; biçilen değer 30 milyon euro...


Kulübüyle 2017 yılına kadar sözleşmesi bulunan 26 yaşındaki futbolcu için Schalke'nin teknik direktörü Roberto Di Matteo'nun olumlu rapor verdiği ve alınmasını arzu ettiği vurgulandıSchalke'nin teklifinin 12 milyon euro olduğu konuşulsa da bu sezon 24 maçta 11 kez ağları sarsan oyuncu için Sporting Lizbon'un ret cevabını vereceğinin altı çizildi.Geçen sezon R Belouizdad'dan yalnızca 300 bin euroya alınan Slimani, 30 milyon euroya gitmesi bir takıma halinde Sporting'e tam 100 katı kazandıracak.


kaynak:sporx

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...