Leverkusen uçtu

Leverkusen uçtu

SPOR Haberleri

Almanya Bundesliga 27. hafta mücadelesinde Bayer Leverkusen sahasında Hamburg'u 4-0 gibi net bir skor ile mağlup etti.

Almanya Bundesliga 27. hafta mücadelesinde Bayer Leverkusen ile Hamburg karşı karşıya geldi.


Bay Arena'da oynanan ve Almanya Futbol Federasyonu'ndan Manuel Grafe'nin düdük çaldığı karşılaşmada sahadan galibiyet ile ayrılan taraf 4-0 gibi farklı bir skor ile Bayer Leverkusen oldu.


Ev sahibi ekibe galibiyeti getiren golleri 7. ve 63. dakikalarda Gonzalo Castro, 44. ve 56. dakikalarda Stefan Kiessling kaydederken; konuk takım Hamburg ise müsabaka boyunca rakip kalede gol sevinci yaşayamadı.


Alınan bu sonucun ardından Bayer Leverkusen puanını 48'e yükseltirken, Hamburg ise 25 puanda kalarak düşme hattından kurtulamadı.


Ligde önümüzdeki hafta Hamburg sahasında Wolfsburg'u ağırlayacak. Bayer Leverkusen ise Mainz 05 deplasmanına konuk olacak.


Öte yandan Bayern Leverkusen forması giyen Hakan Çalhanoğlu, yedek kulübesinde başladığı mücadelede 82. dakikada Karim Bellarabi'nin yerine oyuna dahil oldu. Ömer Toprak ise 21. dakikada sarı kart gördü.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...