Alaattin Çakıcı'dan o kampanyaya tepki!

/ Kaynak: İHA
Alaattin Çakıcı'dan o kampanyaya tepki!

YAŞAM Haberleri  / İHA

Yer altı dünyasının efsane isimlerinden Alaattin Çakıcı, sosyal medya üzerinde başlatılan 'Alaattin Çakıcı'ya Özgürlük' kampanyasına tepki gösterdi.

Çakıcı, "Devletimizi yöneten şuan ki siyasi yetkililerden özgürlüğümün iadesi için hiçbir talebim olmaz" dedi. Tekirdağ 1 Nolu F Tipi Yüksek Güvenlikli Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda tutuklu bulunan Alaattin Çakıcı, sosyal medya üzerinden kendisiyle ilgili başlatılan "Alaattin Çakıcı'ya Özgürlük" kampanyasıyla ilgili bir açıklama yaptı. Çakıcı, kampanya ile hiç bir ilgisinin olmadığını söyledi. Tutuklu bulunduğu cezaevinden mektup gönderen Çakıcı, özgürlüğünün iadesi için herhangi bir talepte bulunmayacağını açıkladı.


"ÖZGÜRLÜĞÜMÜN İADESİYLE İLGİLİ HİÇBİR TALEBİM OLMAZ"
Çakıcı, mektubunda şu ifadelere yer verdi; "Beni destekleyen bir internet sitesi kurulmuş ve Alaattin Çakıcı'ya özgürlük kampanyası başlatılmıştır. Bu konuda hiçbir bilgim yoktur. Devletimizi yöneten şuan ki siyasi yetkililerden özgürlüğümün iadesi için hiçbir talebim olmaz. Ben, Rabbime inanmış bir Müslüman olarak son nefesimi hapishane de verme mi nasip etmişse Allah'a hamd ve şükürler olsun. Adalet ve hukukun rafa kaldırıldığı bir yönetimden asla şahsım olarak bir talebim olmaz. Hürriyet dilenecek değilim. Ölçülerinden geri adım atmak onur ve şerefini kaybetmektir."
Alaattin Çakıcı'dan o kampanyaya tepki!

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...